COVID-19 

Les mer om hvordan du kan kontakte oss her.

Vår ledelse

Ledergruppen i Norge består av erfarne ledere med god bransjekunnskap.
Person

Siv Hjellegjerde Martinsen

Administrerende direktør

Siv har ansvaret for Lindorff og Intrum Sverige. Hun har vært i stillingen siden mars 2018. Før hun kom til Lindorff var hun 13 år i Danske Bank konsernet, senest som Chief Commercial Officer i Danica Pensjon. Siv har bred ledererfaring fra ulike deler av finanssektoren, med både strategisk og operativ ledelse innenfor salg og markedsføring, HR, revisjon og aksjemegling. Siv er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en høyere lederutdanning fra IMD i Sveits.

Person

Stig Storm-Hansen

Direktør Økonomi

Stig har siden november 2017 hatt ansvar for økonomi, regnskap og innkjøp i Lindorff. I tillegg er han ansvarlig for produktene Faktura og Lån. Han var tidligere Group CFO i OSM Aviation, og har før det bakgrunn fra ulike økonomistillinger i ArcusGruppen, Gresvig og NetCom i tillegg til revisjonsbakgrunn fra PricewaterhouseCoopers. Stig er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i tillegg til et Master of Management-program fra Handelshøyskolen BI.

Person

Ole Henrik Andreassen

Direktør Operations

Ole-Henrik har totalansvar for Operations, herunder blant annet Contact Center, Legal Collection, Surveillance og Back Office. Han har vært i stillingen siden 2008, og var tidligere direktør for Lindorff Capital Norge. Ole-Henrik har vært i Lindorff i 30 år. Han er utdannet Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.

Person

Bunny Nooryani

Direktør Marked og Kommunikasjon

Bunny kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Storm Communication. Hun har fem års erfaring som direktør i Aker Solutions med globalt ansvar for kommunikasjon, markedsføring, investor relations og samfunnsansvar. Hun har også jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver for Oljefondet, og har rundt ti år bak seg som journalist i Finansavisen, Bloomberg og Reuters. Bunny har utdanning innen medievitenskap fra universitetet i Oslo, og en bachelorgrad i internasjonale forhold fra London School of Economics.

Person

Arnhild Sivertsen

Direktør HR

Arnhild har vært ansatt som HR direktør for Lindorff siden 2014. Hun kom fra stillingen som HR direktør i oljeserviceselskapet SPT Group hvor hun hadde ansvaret for HR i 11 land. Tidligere har Arnhild vært organisasjonsdirektør i Teller Norge, i tillegg til HR-roller i SAP Norge og i Accenture. Hun er utdannet siviløkonom fra Nord Universitetet.

Person

Hilde Bech

Direktør IT

Hilde er ansatt i 2019 med ansvar for IT i Lindorff. Hun kommer fra Direktoratet for e-helse med ansvar for driften av nasjonale e-helseløsninger som e-resept og Kjernejournal. Hilde har 10 års erfaring innen IT-ledelse fra ulike stillinger i If. I tillegg til lang og bred ledererfaring har hun bakgrunn som systemutvikler. Hilde har en bachelor i IT fra Den Polytekniske Høgskolen, i tillegg til et Master of Management-program fra Handelshøyskolen BI.

Person

Lisa S. Legallais-Hansen

Transformation Director

Lisa har siden august 2020 ansvaret for endringsprosesser i Lindorff og Intrum Sverige. Hun har jobbet i Lindorff siden 2015 og var tidligere direktør for analyse- og fakturatjenester. Lisa har erfaring fra management consulting i PA Consulting og fra ulike roller i Storebrand. Lisa har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole og master i utviklingsøkonomi fra London School of Economics and Political Science.

Person

Christian Bjølgerud

Kommersiell direktør

Christian har det kommersielle ansvaret for Lindorff siden september 2020. Han har vært i Lindorff siden januar 2018 og kommer fra stillingen som direktør for nysalg og fungerende direktør for bank- og finanssegmentet. Christian har tidligere hatt lederroller i Gjensidige og Pareto Wealth management, og kom i 2018 på topplisten i E24s kåring av årets salgsleder. Han har en bachelor i International Marketing og Relations Management fra Høyskolen Kristiania og University of Herfordshire.

Person

Knut Øvreås

Direktør Porteføljeinvesteringer

Knut startet i Lindorff i april 2020. I tillegg til ansvar for selskapets porteføljeinvesteringer leder han også et nordisk investeringsteam med ressurser fra Norge, Danmark og Finland. Knut kom fra investeringsbanken J.P. Morgan, hvor han hadde stillingen som Head of Corporate Banking/Financial Institutions Norge og Danmark, hvor han var i syv år. Før sin tid i J.P. Morgan var han blant annet seks år i Danske Bank og åtte år i Norsk Hydro ASA. Knut har en Master of Science fra Norges Handelshøyskole i Bergen.