HR Service Partner

Lindorff har en viktig rolle i å sikre en sunn økonomi i samfunnet. Vår kjernevirksomhet handler om å hjelpe folk med deres betalingsutfordringer, samtidig som vi hjelper bedrifter få betalt. Vår ambisjon er at det skal være enkelt å være en kunde hos Lindorff, og at kundereisen skal være så friksjonsfri som mulig.

HR Service Partners hovedfokus er å tilby HR-faglig støtte til våre ledere og medarbeidere, hovedsakelig for vår virksomhet i Trondheim og på Smestad. Du vil i rollen være ansvarlig for å sikre at vi har et stødig HR-fundament og kan yte effektiv HR-service. 

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver for rollen:

•    Daglig HR support til ledere og medarbeidere
•    HR administrasjon, rapportering og analyse 
•    Rekruttering
•    Håndtere personalsaker
•    Forhandlinger og drøftelser med tillitsvalgte
•    Delta i HR prosjekter
•    HMS arbeid

Vi ser etter deg som er erfaren i de fleste aspekt av HR faget og har flere års relevant erfaring. Gjennom dette har du opparbeidet faglig tyngde til å stå støtt i diskusjoner og indre motivasjon til å levere solide HR-tjenester til forretningsområdene. For å trives i rollen er det viktig at du framstår ansvarsbevisst med høy arbeidskapasitet og med et fokus på effektive leveranser. 

Vi tilbyr utfordrende oppgaver, gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet selskap. Du vil bli en del av et hyggelig arbeidsmiljø, som legger vekt på omtanke, samarbeid og utvikling. Arbeidssted for stillingen vil være ved Lindorff sitt norske hovedkontor i Oslo, men det må påregnes regelmessige reiser til vårt kontor i Trondheim. Rollen rapporterer til HR direktør og inngår i et HR-team på 8 personer med et godt samarbeid og sterk vilje til å skape verdi for Lindorff

Om Lindorff

Lindorffs visjon er å lede folk flest og bedrifts-Norge til en sunn økonomi. Vi hjelper folk med å finne gode løsninger på deres betalingsutfordringer, samtidig som vi hjelper bedrifter med å redusere risiko. Lindorff er en del av Intrum, et internasjonalt konsern med over 9000 medarbeidere i 24 markeder. Med 700 medarbeidere i Oslo, Røyken, Bergen og Trondheim er vi det største selskapet i vår bransje i Norge. Lindorff leverer et bredt spekter av økonomiske tjenester innen inkasso, fakturering, analyse, låneadministrasjon og porteføljekjøp.


Er du vår nye HR - Service Partner?

Send oss en søknad